Main Poker Squeeze

Poker

Apakah permainan memerah?

Permainan memerah adalah gerakan yang membuat tangan anda kelihatan lebih kuat daripada yang sebenarnya dan mengakibatkan lawan anda melipat tangan mereka dan anda mencuri panci.

Satu contoh.

Anda Mega888 Apk di atas BB dengan 88. Meja dilipat bulat ke CO yang menaikkan 3x BB. Butang kemudian memanggil kenaikan BB BB 3x. Anda dengan menggunakan BB sama ada timbunan sekitar 15BB mewakili tangan yang sangat kuat dan menyebabkan CO dan butang melipat tangan mereka mungkin melipat tangan yang lebih baik daripada tangan anda.

Permainan memerah boleh dibuat apabila terdapat 5 lemas di dalam periuk. Pada ketika ini jika anda terakhir bertindak mereka membuat kenaikan BESAR atau bahkan TUNJUKAN di sini dengan tangan seperti KT adalah permainan yang baik kerana tirai cukup besar dan pemain telah menunjukkan kelemahan yang cukup dalam pincang mereka bahawa anda sangat yakin bahawa anda boleh melepaskan mereka dari tangan mereka.

Jangan terbawa-bawa.

Berkali-kali pemain akan melihat permainan memerah berfungsi dengan sangat berkesan dan menurunkan pot besar dengan tangan yang sangat kecil. Sekiranya orang mengambil permainan yang jelas ini maka pemain mungkin akan mula sukar dengan tangan premium.

Ie Penjahat mempunyai AA dan ada 3 atau 4 tempang di hadapannya. Sekiranya dia mempunyai alasan yang kuat untuk mempercayai bahawa jika dia lemas ada kemungkinan besar kenaikan besar dari kamu, pemain pemeras, maka dia mungkin menjebak kamu dengan cara itu.

Ini juga merupakan kaedah yang baik untuk memetik kerepek pemain, jadi perhatikan juga untuk membuat permainan semacam itu.

Tumpukan apa yang harus dimainkan?

Big Stack 40BBs +. Anda mesti melihat bermain-main sesekali dengan imej ketat anda. Lakukan ini dengan betul dan lakukan dengan tangan yang tidak akan anda kuasai. Jangan memerah dengan tangan jenis AJ pada tahap ini, penyambung yang sesuai atau poket tengah adalah pilihan yang sangat disukai.

Stack Kecil 10-15BB. Memerah dan menghukum lemas adalah pilihan terbaik anda di sini. Sekiranya anda mencuba kenaikan BB 3x, mereka cenderung memanggil anda dengan jarak yang jauh lebih luas. Di sini anda harus memeras dengan poket tengah rendah atau memukul limpa dengan hampir 2 jika anda mempunyai kedudukan.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.